Постинг
19.02.2009 16:25 -
Салата от печено цвекло
Салата от печено цвекло
4-5 малки глави червено цвекло
3-4 глави стар кромид лук
1 кафена чаша елда
зехтин, лимонов сок и малко сол
Елдата се накисва за около половин час и след това се сварява. Цвеклото и стария лук се измиват много добре без да се белят и се слагат във фурна да се опекат. След като омекнат се обелват и нарязват на ситно. Добавя се сварената елда и се подправя на вкус със зехтина лимоновия сок и лука. Голяма е вкусотия, а е и полезно
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=338664.75
4-5 малки глави червено цвекло
3-4 глави стар кромид лук
1 кафена чаша елда
зехтин, лимонов сок и малко сол
Елдата се накисва за около половин час и след това се сварява. Цвеклото и стария лук се измиват много добре без да се белят и се слагат във фурна да се опекат. След като омекнат се обелват и нарязват на ситно. Добавя се сварената елда и се подправя на вкус със зехтина лимоновия сок и лука. Голяма е вкусотия, а е и полезно
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=338664.75
Няма коментари
Търсене