Постинг
10.04.2008 18:44 -
Суджукаки
Автор: benyta
Категория: Хоби
Прочетен: 2878 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 28.07.2008 18:43
Прочетен: 2878 Коментари: 1 Гласове:
0
Последна промяна: 28.07.2008 18:43
Прави се доматен сос -
запържен лук, червен пипер, домати, вода
Специфично е, че се слага чесън на кръгчета, дафинов лист и бахар.
Сол на вкус, черен пипер, малко чубрица, размито брашно до приятна консистенция
магданоз
От мляно месо се правят наденички. До сега, обаче съм го правила само по мързеливия начин - с готови кебапчета.
Суровите кебапчета се режат на 2 или на 3, в зависимост от дължината им. Овалват се в брашно и се запържват. След това се пускат в доматения сос да покъкрят малко.
Отделно се сварява макаронено изделие - арпа, също става и с кус-кус, който се добавя на топка при сервирането.
запържен лук, червен пипер, домати, вода
Специфично е, че се слага чесън на кръгчета, дафинов лист и бахар.
Сол на вкус, черен пипер, малко чубрица, размито брашно до приятна консистенция
магданоз
От мляно месо се правят наденички. До сега, обаче съм го правила само по мързеливия начин - с готови кебапчета.
Суровите кебапчета се режат на 2 или на 3, в зависимост от дължината им. Овалват се в брашно и се запържват. След това се пускат в доматения сос да покъкрят малко.
Отделно се сварява макаронено изделие - арпа, също става и с кус-кус, който се добавя на топка при сервирането.
Търсене