Постинг
04.04.2008 10:21 -
Фалшив паниран кашкавал
Автор: benyta
Категория: Хоби
Прочетен: 2621 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 09.08.2009 13:07
Прочетен: 2621 Коментари: 1 Гласове:
0
Последна промяна: 09.08.2009 13:07
На дъното на малка тавичка се разстила настърган кашкавал с дебелина около 2 пръста ( може да се сложат и цели парчета, аз лично не съм го пробвала обаче), няма нужда от олио, защото кашкавала е мазен и не залепва, ако държите може и да си сложите все пак. След това се поръсва ( по моя рецепта, по принцип може и без него) натрошено краве сирене , отгоре пак кашкавал докато стане прилична дебелина в тавата ( да ви остане около 1-2 пръста до края на тавата). По оригинална рецепта се залива със смес от прясно мляко и яйца, но заради малката аз го правя с кисело мляко и яйца и се запича. Поднася се с гарнирано с нарязан пресен магданоз, гарнитура по избор.
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=273539.0
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=273539.0
Търсене